بازارهای جدید بر روی گردشگری ایران گشوده می‌شود

ساخت وبلاگ

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اضافه کرد: «برنامه‌ای هم برای صنایع‌دستی مناطقی که در برخی فصل‌ها با ورود گردشگر مواجه نیستند پیش‌بینی شده است، به این صورت که آثار این مناطق با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی به نقاطی از کشور که گردشگر بیشتری دارند ارسال می‌شود.»معاون رئیس‌جمهوری از مذاکره با وزیر صنعت، معدن و تجارت و تشکیل کارگروهی برای ایجاد سرفصل صنایع‌دستی در گمرک جمهوری اسلامی ایران خبر داد.احمدی‌پور همچنین از برندسازی در حوزه صنایع‌دستی خبر داد و افزود: «برای معرفی برند باید خلاقیت و نوآوری را وارد این حوزه کنیم. ما هر سال دو رشته صنایع‌دستی را به‌طور تخصصی موردتوجه قرار می‌دهیم و برای برندسازی این رشته‌ها فعالیت‌هایی را صورت می‌دهیم.»

راه‌اندازی پایگاه جهانی مشکلات شهر سوخته را مرتفع می‌کند

او در مورد محوطه جهانی شهر سوخته و حفاظت از آثار این منطقه گفت: «با توجه به ثبت‌جهانی شهر سوخته، پایگاه جهانی در این منطقه تشکیل می‌شود که با راه‌اندازی این پایگاه مشکلات مدیریتی و حفاظتی به حداقل می‌رسد. همچنین این پایگاه ردیف بودجه مستقل خود را خواهد داشت و درعین‌حال می‌تواند از فرصت‌های بین‌المللی که برای آثار ثبت‌جهانی‌شده وجود دارد هم بهره‌مند شود. راه‌اندازی موزه منطقه‌ای در استان سیستان‌وبلوچستان هم درحال پیگیری است. معتقدیم که سیستان‌وبلوچستان در سه حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری می‌تواند به‌عنوان قطب مهمی در کشور معرفی شود و فقط با توجه به صنایع‌دستی این استان می‌توان سیستان‌وبلوچستان را از حاشیه خارج کرد.»

اقامتگاه‌های بوم‌گردی رقیب هتل‌ها نیستند

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در ادامه در پاسخ به این پرسش که نگاه سازمان به اقامتگاه‌های بوم‌گردی چگونه است توضیح داد: «این اقامتگاه‌ها ظرفیتی برای توانمند شدن جوامع محلی هستند. بوم‌گردی گردشگری سبز را رونق می‌دهد و همه خانواده را با گردشگری درگیر می‌کند. با رونق اقامتگاه‌های بوم‌گردی شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی، رونق اقتصادی جوامع محلی و کاهش مهاجرت خواهیم بود؛ البته این نکته را نباید فراموش کنیم که جامعه میزبان باید شرایط و آمادگی لازم را برای پذیرفتن گردشگر داشته باشد؛ اقامتگاه‌های بوم‌گردی رقیب هتل‌ها نیستند.»معاون رئیس‌جمهوری در مورد سمن‌های میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری هم گفت: «این سمن‌ها سرمایه عظیمی برای سازمان هستند. آن‌ها به‌تعبیری حکم دیده‌بان ما را دارند. اقدامات و فعالیت‌هایی که سمن‌ها انجام می‌دهند، نشاط و شادابی بیشتری به‌دنبال دارد، مثلاً در برگزاری نوروزگاه‌ها در سال جاری، در مناطقی که سمن‌ها برگزارکننده بودند مردم احساس رضایت بیشتری داشتند. تصمیم ما این است که سمن‌ها در تدوین سندهای ملی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری نقش و حضور جدی و فعالی داشته باشند.»

نوشته شده در ۱۳۹۶/۰۲/۲۵ساعت 6:45 PM توسط م.قلمکار|

گردشی در گردشگری ...
ما را در سایت گردشی در گردشگری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : wemnkhpo بازدید : 23 تاريخ : يکشنبه 14 خرداد 1396 ساعت: 16:18